C-SM finaalipäivän kooste

11.4.2022

Sunnuntai 10.4.

Sunnuntaipäivä alkoi odottavissa tunnelmissa. Tiedossa oli, että aamun peleillä pelataan tie sijoitusotteluihin. Otteluissa oli selkeästi ”annan kaikkeni”-fiilis, joka näkyi kovina kamppailuina ja mahtavina suorituksina. Välieräparit pelasivat aamun aikana ja finaaliin tiensä selvitti kotijoukkue Lahti ja EKS. Pronssiotteluun meni Ilves ja Kapa-51.

Hallilla kuhina jatkui, sunnuntaipäivä oli varmasti katsojarikkain. Kannustusta oli läpi päivän. Pronssi- ja finaaliottelussa SOL 2 kaukalo oli aivan täynnä ja tunnelma oli sanoinkuvailematon! Kannustusta pidettiin omalle joukkueelle, mutta myös välille toisillekkin!

Sijoitusotteluita pelattiin kiivaasti ja VG-62-Hyvinkää ottelu meni jännittävään voittolaukauskilpailuun. Illan viimeiset ottelut kuitenki säväyttivät ja Suomen mestaruuden vei Lahti. Toiseksi sijoittui EKS ja pronssiottelun vei Ilves. Turnauksen All Stars-kenttä oli: maalivahti Elisa Korajoki, hyökkääjä Aino Savolainen, keskushyökkääjä Emma Kainiemi, hyökkääjä Roosa Vuosalmi, puolustaja Tiitu Marttinen ja puollustaja Elvi Kilpinen. Oli ilo nähdä pelaajien ilo kasvoilla palkintojenjaossa ja tällaista ringeten juhlaa haluaisi kokea useamminkin!