Lahti 6 - 13 Blue Rings

16.9.2023

Lahti 6 - 13 Blue Rings

Tänään pelasimme sarjan avauksen kotona Blue Ringsiä vastaan. Ottelu alkoi vauhdikkaasti, mutta ensimmäinen erä pyörittiin omassa päässä vastustajan rummuttaessa peliä. Rummutuksesta huolimatta meidän puolustus taisteli loistavasti ja Blue Rings pääsi tekemään ainoastaan yhden maalin.

Toisessa erässä herättiin katselijan roolista pelaamaan, mutta silti BR onnistui Camilla Ojapalon maalin jälkeen hyvällä prosentilla laukomaan verkon perukoille. Meidän erän ainoa maali syntyi ajassa 26:20, kun Nea Tervala veti renkaan tyhjään maaliin Mikkolan sekä Alapurasen esityöstä.

Viimeiset kaksi erää väännettiin tasaisesti renkaista, mutta toisen erän repeäminen oli vaikea kiriä kiinni. Ottelussa nähtiin laajalla rintamalla onnistumisia ja yksi mainitsemisen arvoinen oli Ella Tarssasen ensimmäinen SM-sarja maali, joka syntyi ajassa 34:46.

"Oli tosi hyvä ensimmäinen SM-sarja peli omalta osaltani ja pääsin pelin lopussa enemmän mukaan peliin. Huomiseen peliin joukkueelle jäi parannettavaa syöttöjen huolellisuudessa, mutta myös lisää energisempää ilmettä tarvitaan kentälle", kommentoi Tarssanen pelistä.

⭐️⭐️⭐️ Pihla Alapuranen

⭐️⭐️ Jenni Mikkola

⭐️ Ella Tarssanen