Lahti Ringeten kausi 2019-2020 päättyy 13.3.

13.3.2020

Tiedote koronaviruspandemian osalta Lahti Ringeten jäsenistölle

Suomen Kaukalopallo- ja Ringetteliitto noudattaa koronavirusepidemian osalta Suomen hallituksen, terveysviranomaisten ja Olympiakomitean ohjeita ja suosituksia. Kaukalopallon ja ringeten ottelutapahtumat perutaan perjantaista 13.3.2020 lähtien koronaviruksen COVID-19 takia. Tämä koskee kaikkia liiton ja sen jäsenseurojen alaisia ottelutapahtumia ja turnauksia sekä maajoukkuetoimintoja.

Liitto suosittelee, että harjoitukset ja mahdolliset leiritapahtumat perutaan varatoimenpiteenä toukokuun loppuun saakka. Seuroille ja joukkueille ei suositella tällä hetkellä myöskään matkustamista ulkomaille turnauksiin tai peleihin.

Lahti Ringeten johtokunta on päättänyt 13.3. pidetyssä kokouksessaan, että kautemme päättyy tänään 13.3. pelien, turnausten ja harjoitusten osalta.

Toiminta jatkuu suositusten mukaan kesäkuussa kesäharjoitteluiden merkeissä. Valmennusryhmä ja valmentajat tekevät suunnitelman siitä, miten jatkamme omatoimista harjoittelua. Tähän palataan lähiviikkoina valmennusryhmän ja valmentajien toimesta.

Toimintamaksujen osalta on voimassa 1 kk omavastuuaika eli maaliskuun toimintamaksu veloitetaan normaalisti. Tulevan kauden maksuista tiedotetaan myöhemmin

Haluamme tukea urheilijoiden ja heidän lähipiirien sekä kaikkien lajin parissa toimivien terveyttä, sekä toimia vastuullisesti turvallisen urheilun toimintaympäristön edistämiseksi.

Terveyden ja hyvinvoinninlaitoksen (THL) ohjeita ja tiedotteita voi seurata osoitteessa www.thl.fi.

Lahti Ringette

Johtokunta