LUISTELUKOULU

Luistelukoulu on tarkoitettu pienille tytöille ilman ikärajaa ja joilla ei ole vielä luistelutaitoa. Luistelukoulu kuuluu osana Ringettekoulua ja on sen 1. osa. Tavoitteena on oppia luistelemaan hauskasti ja leikin avulla. 

Ohjaajina toimivat kokeneet seuran ohjaajat. Käytössä on apuvälineitä, joita käytetään harkinnan mukaan. Ensimmäiset tunnit toteutetaan mahdollisimman kevyesti, huomioiden oppilaan ominaisuudet ja oma halu. Kehityksen mukaan nostetaan harjoitteiden tasoa. Ringettemaila on todettu myös hyväksi apuvälineeksi siinä vaiheessa, kun mennään jo ilman tukea.

Huom. Luistelukoulu kuuluu osana Ringettekoulua ja ilmoittautumisohjeet ks. Ringettekoulu.

Ringettekoulun alkamisajat:

  • Lahden ringettekoulu: Su 6.9.2020 klo 11-12
  • Nastolan ringettekoulu: Ke 2.9.2020 klo 18-19

Kausimaksu:

  • Uusillle osallistujille syyskausi tai kevätkausi 95€. Jatkaville osallistujille kevätkausi 85€. Kausimaksu pitää sisällään lisenssin, vakuutuksen, mailan, harjoituspaidan kauden ajaksi sekä ringettedigilehden.
  • Ringettekoulua saa kokeilla 3 kertaa ilmaiseksi. Vanhemmat voivat halutessaan tulla ensikertalaisen tytön kanssa jäälle

Syyskuussa alkaa lasten jumppakerho Lyseolla keskiviikkoisin klo 17-18 ja matalan kynnyksen liikuntakerho SOL:lla torstaisin klo 17.30-18.30. Hinta 60 € / kerho / kausi. Lisätietoja seurakoordinaattorilta. 

Yhteydenotto

Kiinnostuksen kohde
Yhteydenotto *