Äänestä Lahti Ringetteä Hämeenmaan Kannustajat-ohjelmassa

9.3.2023

Lahti Ringette on mukana Osuuskauppa Hämeenmaan Kannustajat-ohjelmassa.

 

Osuuskauppa Hämeenmaa jakaa tänäkin vuonna 60 000 euroa Kannustajat-tukea lasten ja nuorten harrastustoimintaan Kanta- ja Päijät-Hämeessä. Tuen jakautumisesta päättävät Hämeenmaan asiakasomistajat, joiden ääniä tavoittelee 40 alueellista toimijaa.

Kannustajat-haku oli suunnattu kanta- ja päijäthämäläisille rekisteröidyille liikuntaseuroille (ei liigaseurat), harrastusyhdistyksille, kulttuuritoimijoille sekä paikallisille avustus- ja hyväntekeväisyysjärjestöille, joiden toiminta painottuu lasten ja nuorten harrastustoimintaan.

Maanantaina 13.3. käynnistyvässä äänestysvaiheessa Hämeenmaan asiakasomistajat päättävät Kannustajat-tuen jakautumisesta ohjelmaan valittujen toimijoiden kesken. Asiakasomistajilla on mahdollisuus äänestää omaa suosikkiaan heille lähetettävän henkilökohtaisen sähköpostilinkin kautta. Äänestys on käynnissä 26.3. saakka.

Äänestysajan päätyttyä tuki jaetaan toimijoiden kesken suhteutettuna heidän saamiinsa äänestysmääriin. Tasapuolisuuden vuoksi jokainen ohjelmaan valittu toimija saa Kannustajat-tukea vähintään 300 euroa ja enimmillään 3 000 euroa tukea

Asiakasomistajien sähköpostiin tulee Hämeenmaalta henkilökohtainen äänestyslinkki 13.3. – nyt kaikki perheet, sukulaiset, kummit ja naapurit antamaan ääniä Lahti ringetelle.

 

Kannustajat äänestyksessä mukana olevat - Hämeenmaa (hameenmaa.fi)

 

Äänestämällä tuet Lahti Ringeten toimintaa!