Haukat 1-9 Lahti

18.11.2023

Haukat 1-9 Lahti

Tärkeät pisteet Lahteen.

Tänään lähdimme viikonlopun ensimmäiseen koitokseen Järvenpäähän. Tiesimme, että pelissä oli panoksena tärkeät pisteet, sillä molemmat joukkueet olivat tasapisteissä sarjataulukon viivan molemmin puolin.

Ensimmäinen erä lähti hieman haparoiden käyntiin, sillä renkaanhallinta ei todella ollut omalla tasollamme. Ei saatu helppoja syöttöjä kiinni, jonka seurauksena pyörittiin ensimmäiset minuutit omassa päässä. Kuitenkin puolustus ja maalivahti Heikkinen viimeisenä lukkona piti oman pään puhtaana.

Maalihanat aukesivat seitsemännen minuutin kohdalla kun Nea Tervala pääsi tekemään avausmaalin. Tämän jälkeen saimme loistavia paikkoja, joista hyvällä prosentilla meni sisään. Ottelua varjosti silti meidän kova jäähyily, mutta onneksi tämä ei vaikuttanut lopputulokseen suuremmin.

Saimme laajalla rintamalla onnistumisia niin hyökkäyksessä kun puolustuksessa ja tästä onkin hyvä jatkaa kohti huomista kotipeliä, jossa saamme vieraaksemme RNK Flyersin.

"Tänään oli meidän päivä. Toteutettiin joukkueena sovittuja asioita ja saatiin pidettyä oma peli ehjänä koko pelin ajan, jonka ansiosta kaksi pistettä jäi meille", kommentoi puolustaja Veera Koski.

Ottelun parhaana pelaajana palkittiin upean pelin maalissa pelannut Roosa-Mari Heikkinen.