Lahti 15-2 RNK Flyers

19.11.2023

Neljän pisteen viikonloppu takana!🔥

Tänään saimme viikonlopun toiseen koitokseen vieraita Raisiosta. Ottelu lähti hyvin rullaamaan meidän osalta, kun maalihanat aukesivat ja ensimmäisen erän jälkeen taululla oli lukemat 5-1.

Kolmannen erän loppupuolella rupesimme hieman sähläämään renkaita ja teimme pelistä ajoittain vaikeaa, mutta onneksi maalinteko jatkui ja puolustus sai pidettyä oman pään puhtaana.

Onnistuimme tänään puolustamaan vastustajan maalit vähälukuiseksi ja meidän hyökkäyskentät olivat todella tehokkaita maalinteossa, jonka vuoksi ottelun loppulukemaksi jäi 15-2.

Voitokkaan viikonlopun jälkeen meidän paikka SM-sarjassa varmistui, vaikkakin yksi peli runkosarjassa on vielä jäljellä. Ensi viikonloppuna jatketaankin kotipelillä, kun saamme vieraita Luvialta.

"Tiedossa oli tärkeä viikonloppu ja latauduttiin sen mukaisesti. Tulos oli haluttu, mutta pelistä löytyy jatkosarjaa ajatellen edelleen hiomista", kommentoi viisi maalia takonut Jenni Mikkola.