Lahti 2-6 NoU

23.9.2023

Tappio kotona.

Tänään kohtasimme viikon ainoassa pelissä Nokian. Ottelu oli tasaista vääntöä puolin toisin, mutta maalinteko oli tehotonta.

Ensimmäinen erä mentiin maalittomana ja vasta toisen erän alussa nähtiin ensimmäiset tehomerkinnät. Nokia onnistui ensin iskemään maalin meidän verkkoon, mutta pian sen jälkeen ajassa 16:45 Pihla Alapuranen avasi meidän joukkueen maalitilin läpiajosta Mikkolan ja Piiroisen syöttämänä.

Ottelun loppuun asti oltiin muutama maali perässä, eikä hyökkäyksemme onnistunut tekemään tarvittavia maaleja. Näin ollen lukemat jäi vierasjoukkueelle 2-6.

"Ei voida olla tyytyväisiä varsinkaan hyökkäyspelaamiseen tänään. Ensi viikolla lähdetään uudella asenteella pelaamaan.", kommentoi Jenni Mikkola

Ottelun parhaaksi pelaajaksi meiltä valittiin Niina Piiroinen.