Lahti 6-5 NoU

21.1.2024

Tärkeät pisteet jäi Lahteen.

Tänään kapteenimme Miia Mannerin 300. SM-ottelun juhlapelissä saimme vieraaksi Nokian. Eilinen tappio Helsinkiä vastaan painoi takaraivossamme ja olimmekin siitä sisuuntuneena paremmalla asenteella liikkeellä.

Saimme ensimmäisessä erässä hyvin maalihanat auki ja kuuden minuutin jälkeen johdimme peliä 2-0. Kuitenkin Nokia onnistui  harmillisesti tasoittamaan pelin, osittain meidän lepsuilun takia.

Maalinteko jatkui läpiottelun tasaiseen rytmiin, sillä aina kun pääsimme johtoasemaan, Nokia onnistui tasoittamaan pelin. Tärkeän voittomaalin teki seitsemän minuutin kohdalla Krista Lanteri, jonka jälkeen kamppailimme aikaa vastaan.

Nokia pelasi osan ajasta ilman maalivahtia - siis kuudella kenttäpelaajalla, mutta saimme pidettyä oman pään puhtaana ja pyörittyä lähinnä vastustajan päässä loppuajan. Näin ollen hyvän taistelun jälkeen kaksi tärkeää pistettä jäi Lahteen.