NoU 6-3 Lahti

19.2.2024

Viikonlopulta ei pisteitä.

Lahti Ringette lähti viikonlopun toiseen otteluun vieraaksi Nokialle. Molemmat joukkueet olivat hyvällä jalalla liikenteessä ja maalipaikkoja syntyi molempiin päihin.

Nokia karkasi kahden maalin päähän alussa, mutta Lahti kiri lopulta toisessa erässä tasoihin Niina Piiroisen päivän toisesta osumasta.

Kolmas maali syntyi kolmannen erän alussa, kun Alapuranen pääsi vetämään lähes tyhjään maaliin. Tämä maali jäikin vierasjoukkueen viimeiseksi ja Nokian tehtyä vielä kolme maalia lisää, jäi taululle 6-3 lukemat.

Pelistä ei jäänyt jossiteltavaa, sillä pisteet lähtivät eilen paremmin pelanneelle joukkueelle. Pelissä oli playoffien kannalta hyvin tärkeät pisteet ja nyt sinne pääsy ei ole enään Lahti Ringeten käsissä. Pieni toivo playoff-paikasta yhä on jos joukkue voittaa molemmat tulevat pelit ja Helsinki tai Nokia häviää toisen peleistään.

Parhaana pelaajana palkittiin hyökkääjä Pihla Alapuranen.