Ringeten MM-kisojen seuralipunmyynti alkaa 28.4.2022

27.4.2022

MM-kisojen lipunmyynti alkaa huomenna torstaina klo 15.00 Ticketmasterissa! 

  

Seurojen lipunmyyntikampanjassa seurat voivat myydä lippuja vain perjantain 4.11. naisten 1. finaaliin, joka alkaa klo 18.10. Joukkueet saavat ko. pelin lipunmyyntitulot itselleen. 

  

Liitteenä olevassa kuvassa näkyy kyselylomake, jonka jokainen lipunostaja tulee näkemään Ticketmasterin nettisivuilla ostaessaan lippua perjantain otteluun: https://www.ticketmaster.fi/event/309261 . 

  

Kysely tulee täyttää, jotta rahat voidaan tilittää takaisin seuroille! Jos tämän kohdan ohittaa, niin rahat eivät tule tilittymään seuralle. Valitsettehan huolellisesti oman seuranne pudotusvalikosta ja ohjeistatte oman seuranne kirjoittamaan tekstikenttään selkeästi joukkueen, jonka nimissä hän lippuja ostaa.  

  

Esimerkiksi: 
Seura -  Lahti Ringette  

Joukkue – E-joukkue 

  

Kun seurojen yhteyshenkilöt saavat koosteen myydyistä lipuista ja tulot päästään jakamaan joukkueille. 

  

 Kun nähdään seuran perjantain 1. finaalin myytyjen lippujen määrä niin selvitetään mahdollisia yhteiskuljetuksia. 

  

Kaikkien otteluiden liput tulevat myyntiin huomenna klo 15.00. Kisaviikon kaikkien otteluiden liput löytyvät helposti kirjoittamalla Ticketmasterin sivuille hakukenttään ringette tai seuraamalla polkua urheilu – urheilu -muut. Huomaattehan myös, että aiemmin ilmoitetusta poiketen yhden ostokerran lippurajoitus on 99 kpl. 

 

 Toivottavasti mahdollisimman moni seura ja joukkue nähdään koko viikonlopun ajan Espoon Metro Areenalla! Lauantaina ja sunnuntaina pelataan nuorten sekä naisten ratkaisevat MM-finaalit – olethan paikalla todistamassa kun MM-kultamitalit jaetaan! 

 Suuresta kysynnästä johtuen suosittelemme, että ostat kerralla liput koko viikonlopun ja viikon otteluihin. Mikäli sinulla on kysyttävää MM-viikon ohjelmasta tai turnausformaatista, lisätietoa turnauksen lohkojaosta löydät: Näin pelataan MM-kotikisoissa ensi syksynä 

  

Kisaviikon eri otteluissa on eri hinnat ja ne tullaan julkaisemaan pian. Perjantain naisten 1. finaalin hinnat ovat seuraavat:  

  

Hintaluokka Kategoria 

Perjantai 

Aikuinen Alakatsomot 

30 € 

Aikuinen Yläkatsomot 

20 € 

Lapsi 4-16v kaikki 

15 € 

Opiskelija / eläkeläinen kaikki 

20 € 

  

Alle 4-v sylissä veloituksetta 
Opiskelija- /eläkeläiskortin näyttö ovella 

  

Liitteenä on Metro Areenan katsomokartta. Huomaattehan, että vihreällä olevat katsomot ovat yläkatsomoita ja niitä tullaan avaamaan porrastetusti alakatsomoon myytyjen paikkojen mukaisesti.   

Ticketmasterin sivujen kautta näkee reaaliaikaisen lippujen tilanteen ja paikkojen saatavuuden katsomokartasta.