RNK 5-5 Lahti

14.1.2024

Yksi piste kotiinviemiseksi.

Tänään lähdimme pistejahtiin Raisioon. Ensimmäinen erä oli suoranainen Déjà vu eilisestä, kun vastustaja pisti taululle 4-0 lukemat.

Kylmän alun jälkeen, rupesimme toisessa erässä vihdoin pelaamaan. Peli-ilme rupesi löytymään ja aloimme pelaamaan taas omaa peliämme. Toisessa erässä kuitenkin maalipaikkojen hyödyntäminen ei ollu tarpeeksi tehokasta ja siksi erään ainoastaan yksi maali meille.

Pitkän erätauon jälkeen viimeistään laitoimme isompaa vaihdetta päälle ja rupesimme hyödyntämään maalipaikkamme sekä taistelemaan puolustuksessa renkaista.

Kahden viimeisen erän aikana RNK ei onnistunut maalinteossa, kun me laitoimme vielä neljä maalia lisää. Ottelusta jäi siis käteen yksi piste, mutta emme tähän ole tyytyväisiä. Jaossa oli tärkeät pisteet, mutta mustan alun takia kaverin kanssa kaksi pistettä jaettiin tänään tasan.

Ottelun parhaana pelaajana palkittiin kaksi maalia tehnyt Ella Tarssanen.

Kapteeni Miia Manner summaa viikonloppua seuraavasti: "Erityisesti pelien alut olivat haastavia meille ja molemmissa peleissä päästettiin vastustaja liian monen maalin päähän. Sunnuntaina saimme pelimme onneksi kasaan ja tämän ansiosta yksi tärkeä piste matkaan."